Ik ben erg blij om een ​​toename van de belangstelling voor kindermaterialen te zien. Ik ben meer bereid om materialen voor de jongsten te maken.

Het feit is dat het op jonge leeftijd beginnen met het leren van een vreemde taal de beste resultaten geeft. Leren verloopt meestal parallel met het leren van de moedertaal - het kind leert en verwerft nieuwe vaardigheden praktisch zonder inspanning, omdat het leren spreken en begrijpen van nieuwe woorden en zinnen op een natuurlijke en ongedwongen manier plaatsvindt.

Het gebeurt gewoon zo dat ik zelf het beste voorbeeld ben. Mijn moeder, die Russisch is, sprak tot mij in haar taal, mijn vader en de rest van mijn Poolse familie - in het Pools, dus toen ik als kind begon te spreken, sprak ik onmiddellijk zowel Pools als Russisch. Hoe is dit gebeurd? Ik weet het niet Het kwam alleen 😉

Het potentieel van kinderen om talen te leren is enorm, dus het is de moeite waard om te profiteren van deze tijd wanneer het kind spontaan de geluiden, woorden en uitdrukkingen absorbeert die hen omringen. Daarom, hoe eerder hoe beter.

Als een stimulans heb ik een paar voorbeelden van mijn materialen voor de jongsten genomen.

Veel plezier 🙂

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie

Alstublieft Inloggen commentaar geven

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

abonneren
Melden over